icon dinte
one day implant

Implant și dantură
în doar 24h prin One Day Implant

One Day Implant este o tehnică avansată prin care în maxim 24 de ore are loc:
● Aplicarea implanturilor dentare
● Fixarea imediată a dinților ficși

Este o procedură ideală pentru oamenii care:
● Vor să își înlocuiască un singur dinte lipsă
● Au foarte puțini dinți, indicațiile lor fiind de extracție
● Sunt nevoiți să poarte proteze mobile și își doresc reabilitarea totală a maxilarului sau a mandibulei

One Day Implant este minim invazivă, fiind fără tăieturi și fără cusături.

Prin One Day Implant, All-on-4/6 sau Fast & Fixed
ai un zâmbet nou în 24h

Procedura este precisă, predictibilă și sigură deoarece folosim ghidul chirurgical printat 3D. Acesta se bazează pe radiografia 3D și scanarea intraorală prin 3Shape TRIOS (numărul unu în lume la ora actuală), realizate pacientului în clinica noastră.

Folosim implanturi dentare de vârf: Straumann, Megagen, MIS. Primești 5 ani garanție pentru cele premium și garanție pe viață pentru cele de top.

Noile sisteme All-on-4 / All-on-6, Fast & Fixed presupun inserarea a 4 sau a 6 implanturi și aplicarea unei danturi fixe prin care:
● Este redată sănătatea întregii guri, a dinților, a gingiilor și a mușcăturii.
● Se restabileşte funcţia masticatorie optimă, iar fizionomia armonioasă este refăcută.
● În sub 24h îți poți continua viața socială cu încredere, fără niciun disconfort estetic.

Tehnica implanturilor dentare în 24 h este potrivită pentru tine dacă:

● Ai pierdut un dinte sau ți s-a rupt unul.
● Proteza mobilă este incomodă și te-ai săturat de ea.
● Ai puțini dinți sau nu mai ai aproape niciunul.
● Vrei să te bucuri din nou de dinți stabili și puternici.
● Îți dorești o restaurare fixă printr-un proces rapid și confortabil.
● Vrei să ai dantura imediat refăcută, să zâmbești și să mesteci confortabil.

Meriți o vindecare accelerată pentru noii dinți ficși

Prin tehnica One Day Implant poți obține fie un dinte nou, fie o întreagă dantură într-o singură zi.

În clinica Premium Dental ai parte de rezultate de funcționalitate și estetică dentară spectaculoase mulțumită medicilor specialiști supraspecializați în străinătate, cu experiență de peste 15 ani, a tehnologiilor și a materialelor de top pe care le folosim.

Acum poți beneficia de planul de finanțare ca tu să ai un zâmbet frumos, estetic și dinți puternici.

Mai jos găsești diferențele dintre cele două metode și poți vedea care sunt beneficiile pe care le ai mulțumită tehnicii de vârf, One Day Implant:

Implant dentar tradițional Implant dentar One Day Implant
În cazul în care toți dinții sunt lipsă, se utilizează chiar și 8-10 implanturi pentru arcada de jos și 8-10 pentru cea de sus. În cazul în care toți dinții sunt lipsă, se utilizează minim 4-6 implanturi care sunt suficiente pentru arcada de jos și doar 6-8 implanturi pentru cea de sus.
Dantura finală este fixată după 4-6 luni, cât durează perioada de osteointegrare (cât timp se realizează acomodarea implantului cu osul maxilarului). Pentru asta nu există o dantură provizorie, astfel practic pentru 4-6 luni rămâi fără dinți. În aceeași zi cu inserarea implanturilor dentare se realizează și se atașează o dantură fixă. Astfel nu este necesar să te privezi de la o viață socială activă, să pui mâna la gură și să consumi exclusiv hrană lichidă.
Este nevoie de un număr mare de vizite la cabinetul stomatologic pentru inserarea pe etape ale implanturilor. Într-o singură vizită la clinică are loc inserarea implanturilor și fixarea danturii temporare. Apoi este necesară doar întoarcerea după 4-6 luni pentru fixarea danturii finale.
Se poate face doar cu operație chirurgicală. În majoritatea cazurilor nu necesită tăieturi, tehnologia digitală ghidată 3D permite ca întreaga procedură să aibă loc fără operație.
E posibil să necesite o procedură suplimentară și neplăcută de adiție osoasă, în cazul în care osul maxilarului este distrus. Mulțumită tehnicii avansate, nu necesită adiție osoasă datorită faptului că implanturile sunt plasate în locurile cu cel mai mult os, iar două dintre implanturi sunt așezate în unghi și se folosește suportul de os dur al maxilarului.
Un cost mai mare în final datorită intervențiilor multiple la cabinet, presupune mai mult timp consumat, dar și un disconfort psihologic și, în unele cazuri, chiar o traumatizare a pacientului. Un cost mai mic datorită unei singure intervenții chirurgicale și a lipsei procedurii de adiție osoasă, dar și timp economisit, relaxare și un plus de confort pentru pacient.

Alege tehnica avansată One Day Implant

Dacă acum porți proteze mobile sau vrei să-ți înlocuiești un singur dinte, acum ai la îndemână o soluție minim invazivă, confortabilă și rapidă.

Procedura de vârf One Day Implant îți asigură precizie și acuratețe datorită planificării digitale 3D pentru poziționarea implanturilor și folosirea ghidului chirurgical personalizat.

Timpul unei astfel de intervenții este redus, iar recuperarea este ușoară.

Alege tehnica avansată care îți oferă un zâmbet natural și dinți ficși în 24 de ore de la intervenție.

Sună ca să programezi o consultație la clinica Premium Dental și bucură-te de rezultatele rapide ale acestui sistem de top, minim invaziv, confortabil și rapid: 0770-707-601

1. Primul pas este să vii la o consultație.

Vom verifica starea de sănătate al osului unde vor fi aplicate implanturile și cea generală, care este important să fie bună.

Doctorul Sebastian Miclea este coordonatorul planului de tratament dentar și se implică la fiecare detaliu pe parcursul întregii proceduri.

2. Tot în clinica noastră urmează să ai o examinare radiologică (CT dentar) prin care se evaluează cantitatea și calitatea osului, apoi se realizează amprenta digitală 3D a dinților cu ajutorul scanerului 3Shape Trios. Se observă scheletului mandibulei (sus) sau a maxilarului (jos).

Cantitatea de os și calitatea acestuia sunt condiții esențiale pentru a susține implanturile pe termen lung. Nivelul densității osoase ajută la stabilirea locurilor în care vor fi inserate implanturile locale.

3. După acest pas are loc o simulare a implanturilor. Se aleg în avans dimensiunea, lungimea și înclinația acestora, pentru a fi plasați optim, astfel încât să susțină corect viitorii dinți. De asemenea, în funcție de arcadă se va stabili numărul exact de implanturi necesare.

Pentru procedura One Day Implant se va folosi tehnologia avansată R2 Gate sau 3SHape Implant Studio, respectiv tehnica ghidată digital.

Dinții existenți se scanează digital cu scanerul 3Shape Trios și cu ajutorul computerului tomograf CBCT Planmeca din interiorul clinicii are loc analiza 3D. Imaginile finale sunt suprapuse, fiind creat un proiect virtual cu lucrarea necesară.

4. Designul noului tău zâmbet urmează să fie creat, fiind personalizat și potrivit pentru structura feței tale, între timp ce se urmărește biocompatibilitatea. Se verifică adaptarea ghidului chirurgical în cavitatea bucală.

5. Se realizează anestezia locală și ​​are loc extracția dinților care nu mai pot fi tratați, în cazul în care aceștia există.

Prin anestezia locală ne asigurăm că nu vei simți nicio durere sau disconfort în timpul întregii proceduri de extracție (dacă este nevoie), a inserării implanturilor și a atașării a noilor dinți.

6. Începe procedura de inserare a implanturilor prin ghidul chirurgical în poziția perfectă și la adâncimea corectă.

7. În ultimul pas se montează dinți provizorii (lucrarea provizorie) pe implanturile inserate anterior. Dacă este necesar, se ajustează ocluzia (mușcătura) pentru funcționalitate optimă, ca să-i simți ca pe dinții tăi naturali.

Suntem profesioniști în acest domeniu și dorim să te poți bucura de unul dintre cele mai rapide servicii de restaurare: scanner și printer 3D, aparatură de frezaj computerizat și o platformă digitală de top.

Primește într-o singură zi o dantură completă, toți dinții de jos și sus, cu minim 4 implanturi în mandibulă și 6 implanturi în maxilar (la jumătate față de numărul necesar în metoda tradițională).

Totul într-o zi!

Utilizăm 100% tehnologii digitale minim invazive, pentru inserarea cu precizie maximă a implanturilor dentare, utilizând ghiduri chirurgicale – totul într-o singură ședință de tratament!

Programare Online

Tratamente dentare de calitate și o abordare focalizată pe experiența ta pozitivă.

Programare Online

Tratamente dentare de calitate și o abordare focalizată pe experiența ta pozitivă.