Garanția calității Premium Dental

La Premium Dental, avem grijă ca fiecare din pacienții noștri să aibă parte de o experiență premium. Prin calitatea materialelor și a tehnicilor dentare de ultimă generație, asigurăm garanția tratamentelor și rezultate de durată.

5 ani

Implanturi dentare ceramice / Fast & Fixed

2 ani

Punți și coroane ceramice, fațete dentare ceramice

1 an

Proteze totale și parțiale, obturații și tratamente parodontale

radiografii digitale RX dentar CBCT @ premium-dental.ro

Certificatul de garanție

Condiții de valabilitate

Pentru a fi beneficiarul acestor garanții, trebuie să soliciți certificatul de garanție și să citești cu atenție indicațiile. Ce trebuie să știi, odată ce ai intrat în posesia unui certificat de garanție? În primul rând, garanțiile înscrise pe certificat sunt valabile numai dacă te prezinți la minimum un control – care de altfel, e gratuit – pe parcusul a 6 luni. Perioada de garanție va fi redusă sau anulată dacă nu se respectă normele de igienă orală și instrucțiunile primite de la medicul curant; de asemenea se anulează în cazul în care controlul periodic este anulat sau amânat sau dacă țesutul gingival din jurul dinților sau implanturilor se resoarbe din cauze naturale.

radiografii digitale RX dentar CBCT @ premium-dental.ro

Anularea garanției

Cand nu se poate aplica garantia

Garanția nu se aplică în următoarele cazuri: alergii, afecțiuni sau boli generale nedeclarate în consimțământul medical sau care au apărut după finalizarea tratamentului dentar, probleme despre care nu a fost anunțată clinica și pe care pacientul a căutat să le trateze la un alt medic, fără acordul clinicii.

radiografii digitale RX dentar CBCT @ premium-dental.ro