icon dinte

TRATAMENTE

servicii și tehnologii de ultimă generație

icon dinte

EXPERIENȚĂ

fără anxietate, educativă și distractivă

icon dinte

ECHIPĂ

special pregatită în stomatologie pediatrică

Stomatologie pediatrică

Știm cât de importantă este îngrijirea dinților, atunci când vorbim despre copii. Iar pentru ei, am creat secția de stomatologie pediatrică, personalizată cu tot ceea ce e necesar unei experiențe plăcuțe și a vizitelor fără frică! Copiii sunt prioritatea echipei noastre special pregatită în domeniu. Prin servicii și tehnologie de ultimă generație, avem grijă de sănătatea danturii celor mici, prin prevenție, tratamente hazlii și motivare. Suntem de părere că prima vizită a copilului tău la cabinet trebuie să fie o experiență fără anxietate, însă educativă și distractivă.

Fă o programare

Transformă vizita la stomatolog, într-o experiență plăcută pentru copilul tău.

Tratamente și servicii

Prima vizită va fi o experiență plăcută pentru copilul tău și pentru tine! În cadrul acestei prime consultații, medicul stomatolog pediatru va elabora un plan de tratament și o analiză complexă a stării danturii – cum se dezvoltă, dacă există alte probleme în afara obișnuitelor carii sau dacă e necesară o radiografie.

Vei primi informații personalizate și sfaturi pentru igiena dentară a copilului tău.

Pentru sănătatea danturii copilului, periajul și curățenia dinților trebuie să se facă sub atenta supraveghere – până la 7 ani. Astfel, prevenirea cariilor și a problemelor începe acasă. Învață-i pe cei mici să se spele de două ori pe zi (dimineața și seara).

La Premium Dental, ne dedicăm toată atenția și ajutăm copii să își îmbunătățească tehnica de periaj prin exemplificare pe un model. Este foarte important să se acorde timpul necesar periajului pentru a atinge toate suprafețele dentare.

Clinica noastră dedicată copiiilor oferă cele mai revoluționare metode de înlocuire a unui dinte afectat – prin coroanele dentare SPRIG. Acestea acoperă o suprafață mare cu o piesă protetică identică dinților naturali.

Obturații colorate, haioase dar soluții de tratament care oferă siguranță copilului și mențin rezultatele tratamentului pe termen lung.

Dorim să prevenim potențialele probleme odată cu erupția dinților definitivi, sau a celor de dezvoltare a arcadelor dentare.

Studiile arată ca peste 50% dintre copii au nevoie de aparat dentar, iar evaluarea ortodontică ar trebui să aibă loc până la vârsta de 7 ani. Specialistul poate stabili, de asemenea, dacă muscătura copilului este corectă și dacă există posibilitatea corectării unor defecte de vorbire generate de poziția incorectă a dinților.

Recomandată copiilor încă de la cele mai mici vârste, sigilarea dentară este o metodă sigură de a reduce riscul apariției cariilor cu aproape 90%.

Care este procedura? Se aplică un material sigilant pe suprafața dintelui sănătos, cu o pensulă de mici dimensiuni. Această procedură este complet nedureroasă, nu necesită anestezie și poate fi realizată pe mai mulți dinți, într-o singură sedință.

Trainerul dentar oferă o odihnă mai bună copilului, încă de la 3 ani. Acesta poate elimina obiceiurile vicioase, reprezintă o protecție împotriva diveselor traumatisme dentare sau ale limbii și în plus, poate elimina necesitatea purtării unui aparat dentar pe viitor.

Ce sunt trainerele dentare?
Sunt gutiere realizate dintr-un silicon special, moale, create pentru a corecta și antrena dezvoltarea mușchilor pentru vorbire, prevenind totodată dezvoltarea cariilor dentare.

Echipa

Am creeat un spatiu special pentru bucuria, sanatatea si grija copilului tau

dr Ioana Miclea @ Premium Dental Arad
Dr. Ioana Miclea

Smile designer

dr Ioana Miclea @ Premium Dental Arad
Dr. Ioana Miclea

Smile designer

dr Ioana Miclea @ Premium Dental Arad
Dr. Ioana Miclea

Smile designer

dr Ioana Miclea @ Premium Dental Arad
Dr. Ioana Miclea

Smile designer

Tips & tricks

clinica dentara pentru copii - Premium Dental Kids

Prevenirea cariilor

Învață-ți copilul să se spele pe dinți de două ori pe zi! Prevenirea cariilor începe acasă, înainte de prima vizită la stomatolog. Cei mici învață cum să efectueze corect periajul dinților sub atenta supraveghere a părinților.

clinica dentara pentru copii - Premium Dental Kids
clinica dentara pentru copii - Premium Dental Kids

Mâncăruri sănătoase

Alege mâncăruri sănătoase pentru copilul tău! Evită gustările care conțin zahăr sau mâncărurile acide. Caută alternativele culinare sănătoase precum legumele, fructele, brânza, iaurtul.

clinica dentara pentru copii - Premium Dental Kids

Evită urgențele

Înainte de orice urgență, recomandăm consultațiile și vizitele de acomodare cu medicul stomatolog, familiarizarea cu aparatele și ambientul din cabinetul pedodontic. Astlfel, putem evita stările de anxietate tipice vizitei la medic.

clinica dentara pentru copii - Premium Dental Kids
clinica dentara pentru copii - Premium Dental Kids

Periajul corect

Tehnica de periaj corectă e cel mai bine exemplificată pe un model! De asemenea, timpul periajului este important pentru a atinge toate suprafețele dentare. Atenție! Nu uitați de curățarea limbii!