Albirea dinților & zâmbetul perfect

Vrei să redobândești albul natural al dinților și chiar să-l augmentăm în doar 60 minute? Datorită noilor tehnologii, acum este mai ușor ca niciodată. Albirea dentară este cea mai recomandată procedură de estetică dentară, care, datorită noilor proceduri precum tratamentele laser și foto-activarea, s-a transformat într-o procedură neinvazivă.

pacientii recomanda Premium Dental Arad
laser stomatologic

Biolase Epic X

Laserul Epic X, este cea mai recentă inovație de la Biolase, considerat unul dintre cele mai bune dispozitive medicale cu laser, dezvoltate special pentru cabinetele stomatologice. Procedura albirii dentare cu laserul Epic X este extrem de simplă, rapidă, sigură și confortabilă: se aplică un gel de albire pe bază de peroxid de hidrogen, care este activat de laser. Rezultatele sunt garantate.

Albire dentară cu lampa Beyond

Albirea dentară cu lampa Beyond funcționează prin activarea gelului de albire cu ajutorul unei surse de lumină albastră puternică, dotata cu un sistem de filtrare avansată. Acesta evită sensibilizarea dinților, asigură protecția danturii și confortul în timpul și după finalizarea ședintei de albire a dinților.

wear your smile
Premium Dental Arad

Programare Online

Tratamente dentare de calitate și o abordare focalizată pe experiența ta pozitivă.

Programare Online

Tratamente dentare de calitate și o abordare focalizată pe experiența ta pozitivă.